Icom Kommunikationsmottagare IC-R8600Senaste nyhet 2017-02-14
Namn / modellKommunikationsmottagare / IC-R8600
Rekommenderat pris228.000 yen (17.894 SEK) + skatt
UtgivningsdatumKommer att släppas i 2017 i slutet av mars
Årlig försäljningsplan nummer250
Icom Co, Ltd (huvudkontor: Osaka Hirano-ku, VD: Tsutomu Fukui) är, 10 kHz - 3 GHz kommer att släppas digital kommunikation motsvarande mottagare som täcker ultrabredbands, en kommunikationsmottagare IC-R8600 från 2017 i slutet av mars .
IC-R8600 är, 10 kHz - 3 GHz täcker ett brett band i en mängd olika analoga läget (USB/LSB, FSK, CW , AM, FM / WFM). Också, förutom att motsvarande det första mottagandet av digitala enkel affärs radio (DCR) som vår mottagare, Japan digital kommunikation D-STAR amatörradio League rekommenderas, trådlös standard NXDN för utländska företag, dPMR, digital, såsom P25 det är möjligt att ta emot radiovågor i systemet. Radiolokalisering, lyssna kommunikationsinnehåll, såsom en inspelning av det mottagna innehållet, inte bara mottagning av som en hobby, är en bredbandsmottagare har även prestanda och funktionalitet som krävs för avancerad övervakning och analys av affärsapplikationer radio.
Dessutom är FPGA (Field-Programmable Gate Array) + DSP metod antas processen i alla demodulering programvara. Realisering av en kretskonfiguration är fördelaktig i bildmottagnings, vilket möjliggör en mer tydlig röst mottagning. Dessutom, noggrannhet och visningshastighet av spektrumscopet uppnåddes även en mycket högre prestanda jämfört med de som innehåller den analoga kretsen till demodulatorn.
Dessutom 11 split (HF-bandet) på den främre änden av RF-sektionen, 13 division (V/U-bandet), såsom genom att anta en bandpassfilter ades, var utrustad med en god mottagningskänslighet och flersignalegenskaper.
Skalbarhet är också ett viktigt inslag. Drift av datorn och motsvarar även till fjärrstyrning via LAN. Dessutom I/Q-utgång (motsvarande på gården upp) terminalen också tillhandahållas, kan också användas i tillämpningar såsom avancerad radiovåg analys.
I funktionsduglighet, utrustad med 4,3-tums TFT LCD knapptryckning motsvarande som ett användargränssnitt. Dra ut med hög hastighet, hög precision spektrumscopet och förmåga vattenfallet kan vara HD-skärm. Förutom att inkludera tre multifunktionsratten har det insett snabb tillgång till en önskan funktionen. Dessutom, förutom utrustad med en stor kapacitet minne av 2400 ch att skriva kanalnamnet med kinesiska tecken, eftersom de olika skanningsfunktionen (max per sekund 100 ch) är möjligt, jag inte missa uppkomsten av radiovågor för ändamålet.
Andra, röstinspelning på SD-kortet, funktion förbättring tåla professionellt bruk, såsom det absoluta värdet visning av signalstyrkan utrustade. Dessutom, som tillval, kommer också line-up extern högtalare SP-39AD med inbyggd strömförsörjning.

Huvudfunktioner

  • 3 GHz - 10 kHz täcker ett brett band i olika lägen.
  • Antagande av 4,3-tums TFT LCD-skärm som motsvarar knapptryckning.
  • Digital våg (DCR, D-STAR, NXDN, dPMR, P25 som motsvarar det mottagna av.
  • Utrustad med en realtids-spektrumscopet och vattenfall att visualisera radiovågen skick.
  • Motsvarande för verksamheten och fjärrstyrning av via LAN på datorn.
  • Såsom det absoluta värdet visning av signalstyrkan, utrustad med en full uppsättning funktioner för att klara yrkesmässig användning.